5 tips til at få det højeste afkast på Flex Funding

image_275.png

Tusinder af danskere bruger allerede Flex Funding og hjælper dermed danske virksomheder med at få en bedre finansiering, alt imens de får et godt afkast af deres penge.

Alle kan låne ud til virksomheder igennem Flex Funding, men med flere års erfaring begynder vi at kunne se et mønster på de investorer der opnår de største og mest stabile afkast.

Her er 5 tips fra de investorer der opnår højest afkast igennem Flex Funding:

befast_icon.png

2. Gode lån kan sælges dyrt og købes billigt

Crowdlending er stadig nyt for danskerne, men endnu mere er muligheden for køb og salg af låneandele. Tidligere var denne mulighed kun var forbeholdt en meget lille gruppe investorer og banker. Der kan være rigtig gode muligheder for afkast ved at købe og sælge de rigtige lån på forskellige tidspunkter.

analyze_icon.png

4. ​Husk at geninvesterer din rente og de løbende afdrag

Ligesom med alle andre investeringer betyder rentes rente ekstremt meget for dit endelige afkast. Du kan altså kun få pengene til at yngle , hvis de bliver aktiveret.

1. De hurtigste får de bedste lån

Det er ingen hemmelighed at de bedste lån ryger hurtigt på Flex Funding. Det er derfor vigtigt, at du reagerer hurtigt når et nyt lån kommer på platformen.

 
exchange_icon.png

3. Analyser selskabet du låner til

Ikke alle selskaber er ens, og derfor kreditvurderer og inddeler vi også virksomheder efter risikoprofil. Dog kan man drage fordel af selv at foretage sin egen analyse af virksomhederne og deres branche.

reinvest_icon.png
spread_icon.png

5. Husk at sprede din risiko

Når du investerer gennem Flex Funding låner du penge ud til små og mellemstore virksomheder. Selvom vi er meget påpasselige med at kreditvurdere og godkende de virksomheder, som kommer på vores markedsplads, kan det medføre både gevinst og tab. Ligesom investering i obligationer, aktier og andre værdipapirer, skal du sprede din investering i lån til flere virksomheder for at reducere din risiko.

Forrige
Forrige

Tjen gode penge på køb og salg af låneandele hos Flex Funding

Næste
Næste

Bankernes vagthund vælger Flex Funding