Kundereferencer

Brinck-Lund Media fortsætter vækst med et erhvervslån hos Flex Funding

Adiso – Kampen mod stress

Ida Brinck-Lund og Brinck-Lund Media er ikke en traditionel havedesigner, men fokuserer på at designe og rådgive om haven, i forlængelse med det liv, som kunden ønsker at få i haven. Udover at tilbyde professionel rådgivning om havedesign, som er med til at styrke det indre kompas og skabe modvægt til den stressende hverdag som mange oplever, så har Adiso også deres egen webshop, hvor de sælger tilbehør og de bedste planter til at skabe en ideel udeoplevelse.

Navnet Adiso kommer fra paradis (par-adiso) og det er netop det, de bestræber sig på at skabe for deres kunder. Et udendørs paradis til at koble af i.

I starten af 2019 fik Brinck-Lund Media formidlet deres første erhvervslån gennem Flex Funding. På daværende tidspunkt oplevede de stor vækst i omsætningen på deres webshop, hvilket betød, at det var nødvendigt at øge varelageret. Som hundredvis af andre virksomheder fravalgte de besværet med banken og tilvalgte i stedet Flex Funding.

I slutningen af 2017 blev Adiso kåret til årets stand på CPH Garden 2017, og dette blev startskuddet til at Adiso blev Brinck-Lund Medias hovedbeskæftigelse.

Nu, tre måneder efter Brinck-Lund Medias første erhvervslån, oplever de fortsat stigende efterspørgsel, særligt fra erhvervsvirksomheder. Derfor vil de nu udarbejde markedsføringsmateriale til deres voksende erhvervssegment. Derudover behøves der fortsat optimering og forbedring af webshoppen.

Det var helt naturligt for Brinck-Lund Media at vælge Flex Funding igen for at få finansieret dens vækst og ekspansion. Det var nemlig meget vigtigt i valget af Flex Funding, at Flex Funding allerede havde bevist, at de kunne formidle det første lån uden det sædvanlige besvær og med en meget kort sagsbehandlingstid. Samtidigt fik Brinck-Lund Media skabt en interesseret og personlig kontakt med en af Flex Fundings kreditspecialister. Begge erhvervslån blev finansieret på under fire dage.    

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 180 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Søger du også et seriøst og konkurrencedygtigt alternativ til bankernes erhvervslån, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

No results found.

Menu