KundereferencerReferencer

Erhvervslån uden banken gav Charlottenlund en økologisk frisørsalon

Da banken ikke var parat til at låne nok til Sanne Hamburgers drøm om en grøn frisørsalon, blev den økologiske forretning en realitet gennem erhvervslån hos Flex Funding, som så nøgternt på økonomi og indtjeningsevne.

Sanne Hamburger er ejer af frisørsalonen By S, som siden 2017 har ligget centralt i Charlottenlund. Sanne besluttede at springe ud som selvstændig for at realisere sine ambitioner om at drive en grøn frisørforretning med et kemikaliefrit image.

”Det har været lang tid undervejs, for man skal selvfølgelig turde at stå med økonomien selv, men jeg har egentligt altid godt vidst, at jeg skulle være selvstændig, når muligheden bød sig. Og så gik det lige pludselig meget stærkt.”

Før Sanne oprettede sin frisørsalon, lå der en kendt skobutik, som havde haft det centrale Charlottenlund-hjørne i mere end 40 år. Lokalerne havde derfor brug for en større renovering, som krævede lidt mere kapital, end Sanne Hamburger fik tilbudt at låne i banken.

”Vi havde været i banken, og de var kun villige til at låne mig ganske lidt, og det kunne vi godt se, at det kunne vi ikke komme i gang for. Det er meget vigtigt for kunderne, at man efter en stresset hverdag kan sætte sig ned i en frisørstol og slappe af. Folk vil gerne betale for den ekstra service, bare omgivelserne er rigtige.”

Derfor var de rigtige omgivelser en ekstra vigtig faktor for butikkens succes. Sanne Hamburger kunne ikke nøjes med det mindre erhvervslån, som banken tilbød, hvis hun både skulle modernisere butikken og have de ønskede varer på hylderne allerede fra starten.

Søgte alternativ finansiering da bankens midler ikke rakte
Sanne Hamburger tog derfor, med henvisning fra en bekendt, kontakt til låneplatformen Flex Funding, som formidler erhvervslån mellem långivere og sunde, danske SMV’er.
Hos Flex Funding fik hun et alternativ til bankernes klassiske erhvervslån. Hos os kan kreditværdige danske virksomheder låne penge til deres virksomhedsprojekter på enkle og gennemskuelige vilkår igennem en moderne udlånsplatform. Det betyder blandt andet en klar aftale for virksomheden med fast rente og låneydelse gennem hele lånets løbetid.
Platformen fungerer på den måde, at en række mindre udlån fra privatpersoner tilsammen finansierer et større lån, også kaldet ”crowdlending”. Det sker på baggrund af en effektiv og individuel kreditvurdering, der giver både långiver og låntager forudsætning for at forstå den enkelte lånesag.

”Bankerne er jo ikke meget for selvstændige – og slet ikke en frisør. Men Flex Funding kunne se, at jeg havde en god omsætning fra det sted, jeg kom, og de var positive overfor os. Det har så betydet, at vi meget hurtigt fik en god kundekreds og kom meget hurtigt i gang. Derfor har vi en god og sund butik i dag.”

Med den rette sum penge i hånden kunne Sanne Hamburger altså få sin drøm om en grøn frisørsalon til at gå i opfyldelse, og i den lyse butik med pastelfarvede økologiprodukter i vinduerne er der allerede efter et år plads til udvidelse.

To nye medarbejdere inden for tre år
Virksomheden, der i dag tæller Sanne Hamburger og en frisørassistent, begynder at mærke udviklingen og behovet for mere arbejdskraft trænge sig på. Allerede nu er der plads til en ekstra frisørelev, og senest næste år spår Sanne, at der bliver behov for en assistent mere.

”Flex Funding giver os lidt mindre virksomheder muligheden for at komme i gang, og jeg vil også meget gerne anbefale andre til Flex Funding – og har også allerede gjort det.”

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 100 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Kunne et effektivt formidlet lån på konkurrencedygtige vilkår være interessant, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

Menu