Nyheder

Flex Funding er ikke kun hjertestarter for de små- og mellemstore virksomheder

Sejs Skole i Silkeborg har fået sat en hjertestarte op, og den er medsponsoreret af Flex Funding vha. erhvervslån.

Vi krydser fingre for, at de aldrig får brug for den.

Ud over at have sponsoreret hjertestarteren, fungerer Flex Funding i det danske erhvervsliv selv som hjertestarter for små- og mellemstore virksomheder.

Flex Funding er en online markedsplads for lån. En crowdlending platform, peer to peer lån eller låne crowdfunding. Det er det samme.

Crowdlending er en form for crowdfunding, der er taget til i popularitet over det seneste år. Crowdlending er en to-sidet platform, hvor du kan optage lån online eller investere penge.
Konceptet er simpelt.
På den ene side: Lån penge til mindre virksomheder, der har opnået kreditværdighed.
På den anden: Lån penge til dit firma.Det er herigennem, Flex Funding har hjulpet med at pumpe liv i det danske erhvervsliv, da de har udbudt en måde, hvorpå virksomheder, der har brug for et lån, bliver parret med investeringsivrige danskere.

Det fungerer således, at Flex Funding modtager en ansøgning fra en virksomhed, der ønsker at låne penge. Herefter bliver virksomheden kreditvurderet og hvis den bliver fundet kreditværdig, så kommer den på markedspladsen, hvor de investeringsivrige danskere sidder klar til at investere.Fra du har afsendt din låneansøgning har du oftest svaret inden for 24 timer.

Flex Funding støtter alle virksomhedstyper, når de vil optage et virksomhedslån.
Du er måske klar til at droppe jobbet og starte for dig selv, og i den forbindelse har brug for et lån til virksomhedsstart.
Hvor meget kan man låne? Alt mellem DKK 200.000 og 1.500.000.
Selvom crowdfunding i Danmark er forholdsvis nyt, så er interessen stadig stor. Det beviste Boxleje Herning ApS med et lån på DKK 1.500.000.

Så hvis du går rundt med iværksætter ideer, er Flex Funding et godt sted at starte.

Lån penge af privatpersoner:

Flex Funding er ikke som lån i banken, fordi her bliver lånene ikke udbudt af et pengeinstitut, men det er private, der investerer i et virksomhedslån. Altså, hvor masserne står sammen om at finansiere og støtte små- og mellemstore virksomheder, der søger lån uden om banken.

Flex Fundings prismodel er meget simpel og tilbyder gode vilkår for både låntager såvel som långiver.

Så står du og skal bruge et favorabelt virksomhedslån, har ønske om et højere afkast på din opsparing eller tjene en ekstra skilling, så er Flex Funding en mulighed for at gøre alle tre.

Det lyder for godt til at være sandt, og det er det næsten også. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at det er en investering af penge og som ved alle investeringer, så følger der en risiko.

Flex Funding foretager en kreditvurdering, men offentliggør samtidig en økonomisk oversigt for de virksomheder, der kommer på markedspladsen, så du også selv kan udføre din egen vurdering, før du investerer dine penge.

No results found.

Menu