Kundereferencer

Flex Fundings erhvervslån tager til i popularitet

Flex Fundings erhvervslån tager til i popularitet

De seneste måneder er der flere og flere virksomheder, der benytter sig af alternativer til de almindelige banklån. Et af de mere populære alternativer er Flex Funding og deres erhvervslån, som bliver finansieret af private og professionelle investorer.

Forlaget Vild Maskine – Alternativ hjælper alternativ

Forlaget Vild Maskine er et forlag, der primært udgiver skønlitteratur til børn og unge samt skønlitteratur og biografiske bøger for voksne. Derudover administrerer Forlaget Vild Maskine også licenser og rettigheder, så materialet kan bruges til undervisningsformål.

Forlaget Vild Maskine har netop søgt og fået finansieret et konkurrencedygtigt lån gennem Flex Funding, så de bliver i stand til at printe flere udgivelser inden for deres niche og dermed konkurrere mod de større og mere etablerede forlag.

Bofællesskabet Reinsholmgård ApS

Bofællesskabet Reinsholmgård fik opfyldt deres behov for et lån på 500.000 kr. til ombygning af deres aktivitetstilbud for deres beboere, som er udviklingshæmmede med autisme. Ombygningen omfatter bl.a. et nyt industrikøkken, et snedkerværksted, multrum og nyt bad/toilet. Lånet, som har en fast rente på 6,70%, blev finansieret gennem Flex Funding på blot to dage.

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 170 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Søger du også et seriøst og konkurrencedygtigt alternativ til bankernes erhvervslån, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

No results found.

Menu