Kundereferencer

Good Group Holding ApS finansierer køb med Flex Funding

Virksomheden Good Group Holding ApS bruger Flex Funding til at låne til opkøb af virksomhed.

Ejer af Good Group Holding ApS, Thomas Kragh, har netop lånt DKK 1.000.000 med henblik på at opkøbe en kontrollerende andel i en nichelogistik virksomhed, der er meget velrespekteret i nichen.

Thomas Kragh, der ejer og driver virksomhed W. Kragh A/S tidligere har benyttet sig af Flex Fundings erhvervslån.

Lånet på DKK 1 mio. er optaget med henblik på kontant udbetaling til logistikvirksomheden.

Tilbage i 2017 lånte Thomas Kragh for første gang via Flex Funding. Lånet var dengang på DKK 2 mio. Thomas Kragh optog lånet gennem Flex Funding for at gøre sig uafhængig af banken. Han er begejstret for digitaliseringen – og den nye lovgivning – han ser indenfor finanssektoren, og han mener, at Danmark har brug for alternativer til bankernes erhvervslån.

Flex Funding blev startet tilbage i 2013 for at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder ved at tilbyde erhvervslån på bankvilkår på en ny måde uden om banken.

Erhvervslånene finansieres af private investorer som mod at påtage sig kreditrisikoen kan opnå et attraktivt afkast. Lånene fra Flex Funding har givet de private investorer et årligt afkast på over 7,5% p.a. hvert år de seneste 4 år. Investeringsmuligheden er et godt supplement til investering i aktier og obligationer.

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 100 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Søger du også et seriøst og konkurrencedygtigt alternativ til bankernes erhvervslån, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

No results found.

Menu