Rengøringsvirksomhed ventede ikke ved bankens lukkede dør: i dag omsætter de for over 2 mio.

Nogle gange er plusser på regnskabet ikke nok til at blive gode venner med bankerne. Hos Bang Service Group ApS var det bankens manglende velvilje, der stod imellem virksomheden og vækst.

Bang-Service-Group-post.jpg

Bang Service Group ApS er en driftig rengøringsvirksomhed, der siden 2014 har skuret og skrubbet for en lang række danske arbejdspladser. Virksomheden, der består af 10 faste medarbejdere, samt en række vikarer og afløsere, har haft medvind på rengøringsvognen, og allerede i 2015 blev det nødvendigt med finansiering for at løfte produktionen til et nyt niveau.

Virksomheden har gennem tiden søgt finansiering til at få samlet virksomheden under ét tag, fremstilling af en serie af egne produkter og et projekt i ejendomsudlejning. Men tilbage i 2015 blev rengøringsvognens bremseklods smækket i bund hos banken, der ikke ville låne penge til det spirende firma.

Banken ville ikke hjælpe trods plusser på bundlinjen

Rengøringsvirksomheden, som kun havde haft plus på regnskabet siden dag ét, kunne trods lovende udsigter ikke få hjælp fra banken.

”Det er helt igennem frustrerende, at man står med en plan og en vision, som kun kan give positive resultater, og bankrådgiveren kunne se, at om fire måneder ville der komme 1,1 mio. ind. Men det kunne vi godt glemme,” fortæller ejer og administrerende direktør af Bang Service Group ApS Kristina Bang.

Kristina Bang og hendes ægtefælle Kivin Bang begyndte at lede efter alternative finansieringsmåder og fandt frem til Flex Fundings muligheder om erhvervslån gennem en googlesøgning. Flex Funding bringer veldrevne virksomheder med lånebehov sammen med private långivere gennem en unik udlånsplatform, hvor mindre udlån tilsammen finansierer større lån. Denne finansieringsmodel kaldes også crowd lending.

”Vi talte med Flex Funding, og de var enormt professionelle. Der var hurtig respons, god kommunikation, og forventningsafstemningen var super. Og når man har de oplysninger, så føler man sig tryg,” siger Kristina Bang.

Lånet hos Flex Funding har skubbet på den stigende omsætning

Efter lånet kom i orden, er vinden igen tiltaget, og Bang Service Group ApS har kunnet se visionerne blive til virkelighed én efter én.

”Lånet har betydet, at vi har ekspanderet hurtigere, end vi ellers kunne. Vores visioner blev til virkelighed hurtigere, end vi egentligt havde forventet, fordi vi ikke har skulle spare det hele op, og vi kan se det på omsætningen i dag,” siger Kristina Bang.

Tre lån optaget gennem Flex Funding

”Som nyopstartet virksomhed er det svært at få lån i en bank, fordi man ikke har flere regnskaber. Vi havde desværre en rigtigt dårlig bankrådgiver, som ikke havde lyst til at tale med os. Der er heldigvis kommet nye bankrådgivere og nye betingelser i dag,” vurderer Kristina Bang.

For Bang Service Group ApS er Flex Funding blevet et reelt alternativ til bankernes klassiske erhvervslån, og rengøringsvirksomheden har allerede benyttet udlånsplatformen som finansieringsvej igennem tre lån.

”Vi synes, at Flex Fundings platform var et godt alternativ, plus at renten var mere attraktiv og realistisk i forhold til de behov, vi har.”

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 100 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Kunne et effektivt formidlet lån på konkurrencedygtige vilkår være interessant, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

Forrige
Forrige

Flex Funding i Finans.dk. Crowdlending vokser som investeringsalternativ til nervøse aktier og lave renter

Næste
Næste

Vejle-områdets erhvervsliv brugte finansieringsmuligheden i crowdlending gennem et netværkslån hos Flex Funding