Artikel

Strategisk omlægning af energiforbruget giver lavere omkostninger og gavner miljøet

For de fleste virksomheder handler et lavere energiforbrug ikke kun om at spare penge, men også at drive en forretning, der tager hensyn til miljøet. Det kræver ofte nytænkning.

Grøn-Industri er et førende konsulentfirma med speciale i LED belysning og stald ventilation. De nøjes ikke med at rådgive virksomhederne om, hvordan de opnår væsentlige energibesparelser, der kan aflæses på bundlinjen. De tilbyder også at udføre de anbefalede forbedringer. Grøn-Industris erfaring og rådgivning er så effektiv, at de kan dokumentere og tilbyde virksomhederne en energibesparelse på over 40% af strømforbruget. Grøn-Industri kan også sikre, at deres kunder får økonomi i budgettet til at få foretaget de grønne investeringer. For de tilbyder at finansiere investeringen som tilbagebetales med energibesparelserne. Projekterne er oftest fuld tilbagebetalt efter 30 – 36 måneder via besparelserne.

Det er der allerede rigtig mange virksomheder, som har set fidusen i. Så bare på det seneste halve år har Grøn-Industri finansieret for over 6 mio. kr. Det har de hidtidigt selv kunne klare uden banklån. Men deres høje vækst kræver mere kapital end de selv kan løfte. Så når du investerer i et lån på 1 mio. kr. til Grøn-Industri hjælper du samtidigt virksomhederne med at blive grønnere. Lånet er sikret med 1. prioritets virksomhedspant og tabskaution af de to ejere.


No results found.

Menu