Kundereferencer

Succesfuld takeout virksomhed fortsætter væksten med endnu et erhvervslån fra Flex Funding

Succesfuld takeout virksomhed fortsætter væksten med endnu et erhvervslån fra Flex Funding

Takeout Group ApS, der står bag den succesfulde online portal takeout.dk har netop optaget sit tredje lån gennem Flex Fundings online låneplatform. Det første lån blev optaget i starten af 2018. Faktisk blev lånet finansieret den 1. januar 2018. Dette er et bevis på den tilgængelighed og fleksibilitet som Flex Funding kan tilbyde sine långivere.

Takeout Group ApS første lån skulle bruges til videreudvikling af virksomhedens online bestillingsplatform.

Den online bestillingsplatform skulle benyttes til at bestille take-away på en gnidningsfri og nem måde. takeout.dk har et stort udvalg af takeaway mad til at tilfredsstille enhver smag. Derudover skulle det første lån bruges til at øge marketingbudgettet, og til at finansiere køb af flere eldrevne leveringsscootere. De eldrevne scootere er en af de måder hvorpå Takeout Group arbejder på at skabe en grønnere virksomhed.

Scooteren ses herunder. Karma Sushi er et af stederne, takeout.dk leverer fra.

elscooter

Takeout har nu i alt optaget 3 lån på Flex Funding platformen, penge som primært er blevet brugt på at skabe en bedre kundeoplevelse for de mange brugere på deres online bestillingsplatform, og til køb af de miljøvenlige eldrevne scootere som er meget iøjnefaldende i bybilledet.

Samlet har Takeout Group ApS optaget erhvervslån via Flex Fundings for i alt DKK 3.000.000, hvoraf det første lån på DKK 1.000.000 allerede er tilbagebetalt.

Hos Flex Funding kan virksomheder med en sund økonomi, låne penge fra såvel professionelle og private långivere. Långiverne investerer i erhvervslån til et i forhold til aktier og obligationer ganske attraktivt afkast. Flex Fundings kreditpolitik om kun at låne til sunde virksomheder, giver låntagerne en stor sikkerhed for at låntagerne tilbagebetaler deres lån, og derfor er de historiske tab på Flex Funding’s erhvervslån relative små. 

Såvel låntagningen og investering i lånene foregår enkelt og nemt på Flex Fundings digitale platform uden en masse papirarbejde og besvær. Lånerenten er konkurrencedygtig med bankernes erhvervslån, men vilkårene er væsentlig bedre for låntageren. Renten og lånevilkårene er nemlig faste i hele låneperioden. Det giver låntagerne tryghed for deres finansiering og arbejdsro til at koncentrere sig om udviklingen af deres forretning.

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 170 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Søger du også et seriøst og konkurrencedygtigt alternativ til bankernes erhvervslån, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

No results found.

Menu