Bankernes vagthund vælger Flex Funding

Flere og flere danskere tænker ud af boksen, når det gælder opbevaring mod betaling. Både private og firmaer har taget det amerikanske opbevaringskoncept til sig, og nu skyder endnu et opbevaringshotel op i det midtjyske. Det er Boxleje Herning ApS, der har valgt Flex Fundings markedsplads som formidler af deres erhvervslån til 300 nye boxe, der står til udlejning fra den 1. januar 2016.

I ejerkredsen er bl.a. John Norden, kendt fra Mybanker.dk, der sammenligner bankernes renter og gebyrer.

For 10-15 siden var der kun få lagerhoteller i Danmark, der tilbød et klart opbevaringskoncept. I dag er privates efterspørgsel efter plads til opbevaring af overskyende ting steget voldsomt, mens mange firmaer ser konceptet som virksomhedens forlængede lager. Det er også baggrunden for at fem privatpersoner nu går sammen og skaber et nyt, spændende boxleje-koncept i Herning.

Kassetænkning med vækstpotentiale

Boxleje Herning ApS indrettes i eksisterende bygninger på Avnvej 5 og tilbyder 300 bokse på mellem 4 og 18m3. Primært til private og firmaer i Herning og opland, hvor der pt er mangel på opbevaring. I dag er der kun et mindre udlejningsfirma i området, som allerede er fuldt belagt.

Boxleje Herning ApS er stiftet i samarbejde med John Pilgaard, en særdeles driftig og lokalkendt forretningsmand, der har gode kontakter til det lokale erhvervsliv, idrætslivet og ejendomadministration i området.

Fire af de fem stiftere af virksomheden har gennem mange år ejet ejendommen på Avnvej 5. Lejer af ejendommen er Boxleje Herning ApS, der også forestår indretningen og er driftsselskab for udlejning af boksene. John Pilgaard er nabo til ejendommen og skal sikre den daglige drift i selskabet.

Crowdlending til sportsklubber

Det er tanken at indgå samarbejde med de lokale sportsklubber i Herning, som tilbydes crowdlending og rabat på lejen i det første år. Tiltaget skal samtidig støtte op om det lokale idrætsliv.

Når der investeres i et lån til projektet på 1.000 kr. eller mere, får man samtidig retten til at opnå 10 % rabat på første års leje af en boks. Værdien af rabatten er mellem 300 kr. og 1.500 kr.

En perfekt forretningsmodel

Der ønskes et lån på 1,5 mio. kr., der skal bruges til køb og opsætning af 300 bokse fra en anerkendt svensk leverandør, samt til installation af elektroniske nøglekort til kunderne og elektronisk overvågning. Ejerne har valgt crowdlending som finansieringsform, da det er deres vurdering, at det passer perfekt til deres forretningsmodel og giver den rigtige crowdfundingtilgang med fornuftig rente, rabat på leje og involvering i projektet på en god måde.
Budgettet viser et breakeven efter 6 måneder, selv om lejen er reduceret de første 12 måneder for at skyde projektet godt i gang.

De fem ejere kautionerer personligt (beløbsmæssigt begrænset til deres ejerandel) for det lånte beløb og sikres dermed mod et tab, hvis budgettet ikke holdes. Derudover gives der pant i det til virksomheden hørende driftsinventar og -materiel. Dvs. de 300 bokse, nøglesystem samt udstyret til elektronisk overvågning. Lånet vil først udbetalt, når der er forhåndsudlejet 100 bokse.

Der er mulighed for – i et nyt projekt – at udvide arealet, når de 300 boxe er fuldtegnet.

Vil du høre mere om denne unikke mulighed for at blive en del af Boxleje Hernings potentielle succes, så kontakt Henrik Vad hos Flex Funding påinfo@flexfunding.com eller ring på 70 60 52 00.

Værd at vide

Boxleje Herning ApS er den første nyetablerede virksomhed på Flex Fundings markedsplads. Da der ikke findes tilstrækkelig historisk information om virksomheden, har Flex Funding ikke mulighed for at angive nogen risikoklassifikation eller anbefalet rente. Der findes ingen negativ information om virksomhedens betalingsevne. Udviklingen bør følges nøje.

Bliv kunde hos Flex Funding her.

Tal gerne med os om dine muligheder – det er uforpligtende.
Ring +45 7060 5200

Forrige
Forrige

5 tips til at få det højeste afkast på Flex Funding