Kundereferencer

CB Wellness – Udvidelse af fitnessimperie sker gennem alternativ låneform

CB Wellness – Udvidelse af fitnessimperie sker gennem alternativ låneform

Charlotte Bircow, der driver virksomheden CB Wellness og webshoppen Active by Charlotte, har benyttet sig af Flex Fundings nyskabende lånemodel til at finansiere yderligere vækst i sin fitness- og sundhedswebshop 

Som det er gældende for en fortsat større andel af Flex Fundings låntagere, skulle en del af lånet til CB Wellness bruges til indfrielse af et tidligere banklån. Flex Funding oplever, at flere og flere ønsker at indfri banklån og i stedet benytte sig af en mere forudsigelig løsning med fair vilkår, faste renter i hele lånets løbetid samt ingen årlige genforhandlinger.  

Den resterende del af lånet skulle benyttes til at finansiere en produktion af et større parti af nye plejeprodukter samt udvidelse af varesortimentet med det formål at skabe yderligere vækst.  

CB Wellness har netop indgået nye distributionsaftaler, som muliggør yderligere indtjening, og samtidig er der en fortsat stigende efterspørgsel på de forhandlede sundhedsprodukter. Derfor var det nu nødvendigt for virksomheden at finansiere væksten med et erhvervslån.   

CB Wellness har eksisteret siden 2013, men ejeren, Charlotte Bircow, har været med til at introducere og etablere fitness og wellness i Danmark gennem de seneste 25 år.  

Optag dit erhvervslån via Flex Funding

Flex Funding er et moderne alternativ til bankernes klassiske erhvervslån. 

Vi gør det nemt og hurtigt for sunde, danske virksomheder at låne penge til en fast rente – det sker på baggrund af en præcis og individuel kreditvurdering. Er din virksomhed kreditværdig, kan du få et lån til en retfærdig rente. Er den ikke kreditværdig, får du en ærlig forklaring, der giver mening. 

Hos Flex Funding har vi fjernet mellemledet, hvilket betyder mindre administration og hurtigere behandling af din låneansøgning. Samtidig tilbyder vi faste og bedre vilkår end hos bankerne – du får en fast rente og uforandrede vilkår gennem hele lånets løbetid. Læs mere om renter og øvrige omkostninger her. 

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån for over 170.000.000 kroner i udlån til mere end 200 danske virksomheder, foreninger og organisationer. Vi er reguleret af Finanstilsynet og har tilladelse som betalingsinstitut.
Søger du også et seriøst og konkurrencedygtigt alternativ til bankernes erhvervslån, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om lån via Flex Funding.

No results found.

Menu