Netværkslån

Hvad er et netværkslån?

Et netværkslån i Flex Funding gør det nemt for virksomheder, forretninger, privatskoler, foreninger, klubber m.v. at låne penge direkte af deres eget netværk. Flex Funding håndterer al papirarbejde og administrationen af lånet, hvilket gør det nemt og sikkert for alle parter.

  • Iværksættere kan låne af familie og venner
  • Opstartsvirksomheder kan låne af deres investorer
  • Foreninger kan låne af deres medlemmer
  • Forretninger, butikker, cafeer og restauranter m.v. kan låne af deres kunder
  • Skoler kan låne af elevernes forældre
  • Plejehjem kan låne af deres beboere og pårørende

Enhver fra netværket kan investere helt ned til DKK 200, så ved hjælp af mange små lån kan dit projekt blive realiseret.

Læs her, hvordan Vejle Idrætsefterskole brugte et netværkslån fra Flex Funding til at låne fra dens egne elever, forældre og lærere.

Et lån til Vejle Idrætshøjskole finansieret på 3 dage

Flex Funding hjalp i september 2017 Vejle Idrætshøjskole til et attraktivt finansieringsalternativ uden om bankerne til blot 6,45% i årlig fast rente. Det vakte stor opsigt i aktive lokale kredse af erhvervsliv og selvejende organisationer i Vejle-området.

Vejle Idrætshøjskole fik finansieret deres nye udendørs svømme- og aktivitetsområde. Skolen har hvert år rigtig mange kursister og besøgende, som kommer for at få glæde af skolens faglighed og faciliteter. Faciliteterne ville man udvide med det enestående udendørs aktivitets- og oplevelsesområde ved navn Outdoor AquaScape. Efter at Flex Funding hurtigt havde gennemgået og godkendt anmodningen, blev det markedsført over for netværket, som primært var tidligere og nuværende elever og kursister, forældre og lærere. Lånet blev finansieret på kun 3 dage, efter at der blev åbnet for bud på Flex Fundings markedsplads.

Søg om et netværkslån

Hvis du ønsker et netværkslån, udfylder du blot vores låneansøgning, så behandler vi den hurtigst muligt. Angiv venligst “Netværkslån” i lånebeskrivelsen.

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 225 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Søger du også et seriøst og konkurrencedygtigt alternativ til bankernes erhvervslån, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding.

Menu