KundereferencerReferencer

Softub Spa fik hurtig udvidelse af varelager med finansiering hos Flex Funding

Rene Dahl havde startet Softub Spa for egne midler, men for at løfte forretningen til næste niveau, skulle der likviditet til virksomheden og varer på hylderne. Et erhvervslån hos Flex Funding realiserede ambitionerne på fornuftige vilkår og i en hastighed, som ejeren ikke havde turde drømme om.

Softub Spa sælger spa- og wellnessudstyr til private kunder fra de lyse og luftige butikslokaler i Holbæk. Det primære produkt er – som navnet afslører – Softub Spa, som butikken har eneret på at sælge i Danmark. Ejeren Rene Dahls forretningsmodel baserer sig på hans personlige passion for produkter, der går den energi- og miljøvenlige vej uden at gå ned på kvaliteten.

”Grunden til, at jeg valgte netop denne branche, var, at jeg selv har haft Softub Spa i 13 år, før jeg startede butikken her. Da chancen bød sig for, at jeg kunne få kontrakten i Danmark med den amerikanske producent, var beslutningen egentligt ret enkel, og så sprang jeg ud i projektet. Og så griber ideerne om sig, da vi først gik i gang,” fortæller ejeren af Softub Spa, Rene Dahl.

Rene Dahls showroom i Holbæk er i dag fyldt med forskellige muligheder for at tilføje luksuriøse spa-oplevelser til sit hjem og sommerhus. Særligt i de seneste år har Rene Dahls forretning oplevet fremgang fordi danskernes rejselyst i samme periode er blevet mindre, og vi i højere grad bruger pengene på luksusoplevelser herhjemme i stedet.
Men selv om fremdrift og gode resultater allerede kunne ses i butikkens spæde start, så var den korte historik en bremseklods for den dengang nye virksomhed. Efter samtale med sin rådgiver blev Rene Dahl opmærksom på seriøse alternativer til de traditionelle finansieringskilder.

”Efter at have været i gang med forretningen og set positive resultater og god vækst, så havde vi brug for noget likviditet. Dér var bankerne en mulighed og Flex Funding en anden. Jeg valgte at arbejde videre med Flex Funding, fordi det var et hurtigt og professionelt system. De havde nogle fornuftige vilkår og et rimeligt renteniveau, og så kunne de gennemføre processen i en hastighed, som vi kunne arbejde med.”

Hos Flex Funding kan kreditværdige, danske virksomheder som Softub Spa få finansieret erhvervslån igennem en digital udlånsplatform på enkle og gennemskuelige vilkår. Det betyder blandt andet en klar aftale med fast rente og låneydelse gennem hele lånets løbetid.
Platformen fungerer på den måde, at en række mindre udlån fra privatpersoner tilsammen finansierer et større lån, også kaldet ”crowdlending”. Det sker på baggrund af en effektiv og individuel kreditvurdering, der giver både långiver og låntager en klar forudsætning for at forstå den enkelte lånesag.

”Flex Funding har vurderet os som en sund virksomhed ud fra de resultater, vi har kunne vise fra det første år, vi havde været i gang, ud fra den sikkerhed vi har kunne stille overfor långiverne samt det momentum, vi har haft under processen. Af de grunde tror jeg, at Flex Funding har vurderet os positivt.”

Når Rene Dahl skal se på de resultater, som den stadig vækstende forretning har præsteret i dag, så er han ikke i tvivl om, at den alternative finansieringsmulighed har fået Softub Spa hurtigere frem, end hvis midlerne skulle være skaffet på traditionel vis.

”Situationen havde været lidt anderledes, hvis løsningen med Flex Funding ikke var kommet på plads. Jeg er sikker på, jeg var nået til det samme sted, som jeg er i dag, men det havde taget længere tid. Løsningen med Flex Funding var ret hurtigt afklaret – langt hurtigere, end jeg havde turde håbe, så hele forløbet gik meget stærkt og har sparet mig for meget tid efterfølgende.”

Softub Spa har i dag ro til arbejdet og har lagt sig på et niveau, hvor virksomheden kan udnytte den vækst, der er i markedet. Rene Dahl er – foruden planer om nye projekter – også begyndt at se på, om der kunne være plads til mere end dén ene butik i Danmark, som eksisterer i dag.

Vil du vide mere om erhvervslån hos Flex Funding?

Flex Funding har formidlet erhvervslån til mere end 100 virksomheder, foreninger og selvejende institutioner til mange forskellige formål. Kunne et effektivt formidlet lån på konkurrencedygtige vilkår være interessant, så ring 7060 5200 eller klik nedenfor og læs mere om at låne hos Flex Funding?

Menu