Nu kan nu investere i lån, der er sikret med garanti fra staten – læs mere her

OPNÅ ET FORVENTET OG STABILT AFKAST PÅ 6-7% ÅRLIGT

Tak, fordi du vælger at oprette en konto

Oprettelse af konto og investering i lån foregår på vores sikrede platform. Klik venligst nedenfor for at komme til den sikrede platform.

Gå til sikker platform

check

Afkast over 7,5% p.a. siden 2015

check

Gebyrfri konto

check

Støt danske virksomheders vækst

check

Tilladelse fra Finanstilsynet

Flex Funding A/S har Finanstilsynets tilladelse som betalingsinstitut (FT nr. 22012)
Flex Funding A/S samarbejder med Vækstfonden

Med Flex Funding kan du investere i lån til sunde danske virksomheder. De får penge til deres udvikling og vækst, du får et attraktivt afkast.

Det har vi opnået

193.986.000 kr.

Har vi formidlet i lån til virksomheder1

7,46%p.a.

Er vores investorers gennemsnitlige årlige afkast (netto)2

0,41%

Er vores gennemsnitlige årlige kredittab3

Tak, fordi du vælger at oprette en konto

Oprettelse af konto og investering i lån foregår på vores sikrede platform. Klik venligst nedenfor for at komme til den sikrede platform.

Gå til sikker platform

Dine investorfordele

Gratis gebyrfri konto

Vælg frit dine investeringer i lån blandt kreditvurderede virksomheder

Lånene har oftest sikkerhed med kaution og pant

Vi varetager al administration og service

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, eller kan vi på anden måde hjælpe dig, ring til os.

+45 7060 5200

Opnå et forventet afkast på 6 – 7% årligt

Deltag sammen med tusinde af investorer, som sparer op til deres fremtid ved at investere direkte i lån til kreditværdige virksomheder gennem Flex Funding.

De seneste 3 år har vores investorer opnået et gennemsnitligt årligt afkast på over 7,50% efter omkostninger og kredittab. Vores afkast opdateres løbende her.

Flex Funding er en platform for lånebaseret crowdfunding. Private og professionelle investorer kan investere direkte i lån til kreditværdige virksomheder. Lånene er oftest sikret ved personlig kaution og/eller supplerende tinglyste sikkerheder i form af pant i fast ejendom, driftsmidler, køretøjer m.v. Vores långivere får et højt og stabilt afkast sammenlignet med investering i obligationer og aktier.

Flex Funding formidlede de første lån i februar 2015, og vores långivere, som har været med helt fra starten, har opnået et gennemsnitligt årligt afkast på over 7,50% efter omkostninger og kredittab. Ligesom al anden investering er det vigtigt, at du spreder din investering på lån til mange virksomheder for at reducere risikoen, idet resultatet af din långivning kan gå både op og ned.

Flex Funding har Finanstilsynets licens som et betalingsinstitut. Hermed er dit indestående på din konto i Flex Funding sikret. Du kan læse mere her. Dine investeringer i lån er ikke omfattet af Garantiformuen, så dit aktuelle afkast kan være højere eller lavere end vores forventninger afhængig af din risikoprofil.

Sådan gør du

1: Opret investeringskonto

Vil du investere hos Flex Funding, skal du registrere dig som investor, hvor du samtidig får en konto. Dette er en enkel proces, som kun tager få minutter.

2: Overfør penge til at investere

Når du har fået oplyst dit konto- nummer i Flex Funding, kan du overføre det ønskede beløb fra din netbank til til din konto i Flex Funding. Her kan du læse, hvordan dit indestående er sikret.

3: Opbyg din portefølje

Når beløbet er indgået på din konto i Flex Funding, kan du begynde at opbygge din portefølje af låneandele ved enten at byde på vores markedsplads for nye lån eller vores markedsplads for låneandele. Du vil løbende modtage besked om nye lån, efterhånden som de udbydes.

4: Du modtager månedlige ydelser

Hver måned vil du modtage ydelser fra låntagerne, som består af renter og afdrag. Du kan herefter vælge, om du vil reinvestere beløbene i andre lån eller tilbageføre beløbet til din bankkonto.

Tak, fordi du vælger at oprette en konto

Oprettelse af konto og investering i lån foregår på vores sikrede platform. Klik venligst nedenfor for at komme til den sikrede platform.

Gå til sikker platform

Sikkerhed for dig som långiver:

Kreditvurdering af låntagere


Flex Funding kreditvurderer låneansøgninger og stiller opdaterede data om Låntagere til Långivernes rådighed.

Flex Funding foretager en risikoklassifikation af hver enkelt Låntager, som er baseret på interne kreditmodeller og vurderinger fra eksterne kreditbureauer.

I forbindelse med lån, der helt eller delvist sikres ved pant eller kaution, foretages tillige undersøgelser vedrørende dette.

Spred dine investeringer


Vi anbefaler altid, at du fordeler dine investeringer over flere lån.

Vi inddriver gæld


Flex Funding tager sikkerheder i flertallet af de lån, der udbydes.

Skulle en Låntager gå hen og blive ude af stand til at passe sine tilbagebetalinger, vil vi forsøge at indhente disse via advokat eller inkasso.

Hvis nu Flex Funding skulle lukke


Flex Funding har indgået en wind-down aftale med en tredjepart, i givet fald Flex Funding måtte ophøre virksomheden uanset årsag, for at sikre Långiverne fortsat servicering af de formidlede lån.

Mere om sikkerhed


Menu

NYHEDSBREV

Vær opdateret og investeringsklar

Få besked om nye lån du kan investerer i. Modtag tips og viden i forhold til investering i erhvervslån og brug af Flex Fundings markedsplads.


Nyhedsbrevet udsendes når der er nye investeringsmuligheder for dig, og når vi har væsentligt nyt. Vi behandler indtastede oplysninger for at kunne levere nyhedsbrev og nyheder til dig. Læs mere i vores persondatapolitik under “Mere om os”.