KARIERRE

Sætter du barren højt i en foranderlig verden?

Vi er altid på udkig efter at ansætte de rigtige talenter, som vil hjælpe os med at vokse. I Flex Funding interesserer vi os for vores kunder og hvordan teknologi, innovation og parathed kan gøre hverdagen lettere for dem og os.

Hvem leder vi efter?

Vi er altid på udkig efter at ansætte de rigtige talenter, som vil hjælpe os med at vokse. Ser du et godt match, så send os en uopfordret ansøgning og dit CV til [email protected].

Hvordan gør Flex Funding en forskel?

Vi er ambitiøse og team-orienterede. Samtidig tilstræber vi at lade hver enkelt medarbejder udfolde sit unikke talent. Da vi er en succesrig opstartsvirksomhed i vækst skal vores medarbejdere være fleksible, åbne, selvhjulpne og serviceminded. Vores medarbejderes kvalifikationer er afgørende for, at vi leverer løsninger af exceptionel kvalitet til vores kunder.

Vi kan tilbyde dig ansættelse i en mindre international organisation i vækst med talent og lidenskab i den spændende finansielle verden inden for online crowdfunding. Vi er førende i Danmark og har ambitioner om at udbrede vores aktiviteter til flere lande.

Menu