Klagevejledning

Oplever du fejl eller mangler

Har du tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ønsker på alle måder at gøre det let, transperant og trygt at benytte Flex Funding og sætter pris på at få besked, hvis der opleves problemer eller mangler.

Procedure for klager

question_answer

Oplever du mangelfuld information, eller på anden måde utilfredshed med den service, vi har ydet, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt.

verified_user

Den klageansvarlige i Flex Funding har til opgave at sikre, at enhver klage, som er opstået på baggrund af fejl eller mangler hos os, bliver fulgt op hurtigt og effektivt.

email

For at vi kan behandle en klage, skal du sende en skriftlig redegørelse, hvori det fremgår, hvad du er utilfreds med. Vi vil behandle den hurtigst muligt.

Send din klage til os.
Skriv venligst ”Klage”
i emnefeltet.

Send din klage til os.
Skriv venligst ”Klage”
i emnefeltet.

Relevante myndigheder

Finanstilsynet

Finanstilsynet er tilsynsmyndighed vedrørende Lov om betalingstjenester. Klager over indretningen af betalingssystemet eller andet i relation til Lov om betalingstjenester kan rettes til denne myndighed på adressen:

Århusgade 110, 2100 København Ø
tlf. 33 55 82 82
www.finanstilsynet.dk

Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med vores markedsføring, og at vores kunder modtager korrekt information. Klager vedrørende meddelt information skal derfor rettes til Forbrugerombudsmanden på adressen:

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
tlf. 41 71 51 51
www.forbrugerombudsmanden.dk

Persondataloven

Persondataloven indeholder regler for opbevaring og anvendelse af personhenførbare oplysninger, herunder cpr-nr. Klager vedrørende Flex Fundings behandling af sådanne oplysninger kan rettes til Datatilsynet på adressen:

Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K
tlf. 33 19 32 00
www.datatilsynet.dk

Menu