Presse

Pressemeddelelser

Vi stiller gerne op til interview. Kontakt os på nedenstående mailadresse.

Pressekontakt: Henrik Vad
henrik.vad@flexfunding.com
+45 2688 8900

Om Flex Funding

Flex Funding blev grundlagt i 2013 med det formål at udvikle markedet for virksomhedslån og investorer og dermed understøtte væksten i samfundet til glæde for os alle.

Finanskrisen har gjort det både dyrere og sværere for bankerne at låne penge ud, så mange danske kreditværdige virksomheder er blevet fanget i kreditklemmen og har svært ved at finde den nødvendige finansiering til vækst. Og med de rekordlave renter på opsparing og obligationer er der opstået et stort behov for investorerne at søge alternative placeringsmuligheder. Samtidigt har bankerne rekordindtjening fra de lave indskudsrenter og høje udlånsrenter. Flex Funding har skåret banken ud som den fordyrende mellemmand i finansieringsprocessen. I stedet deler virksomhederne og investorerne bankernes profit.

Flex Funding er den førende markedsplads, hvor private og professionelle investorer kan opnå et højt afkast på deres investeringer til lave omkostninger ved at låne penge direkte til kreditværdige danske virksomheder og hvor virksomheder hurtigt, billigt og uden besvær kan skaffe fleksibel finansiering. Også kaldet lånebaseret crowdfunding. Dermed deles rentemarginalen, som tidligere gik til banken, mellem virksomheden og investorerne. Samtidigt får virksomhederne adgang til en attraktiv finansiering uden besvær. Dette hjælper dem til at vokse og skabe nye arbejdspladser. Flex Fundings løsning gør det både nemt, enkelt og overskueligt for virksomheder at søge om lån og investorerne investere i lån til virksomheder. Så det er ”vind-vind” for både virksomhederne og investorerne.

Flex Fundings kerneprodukt er vores egenudviklede online crowdfunding (lending) platform med en markedsplads for flere produkter. Den er udviklet af Flex Funding og tilbydes til vores egne kunder, men bruges også til finansielle institutioner og franchise med skræddersyede løsninger.

Flex Funding opnåede i 2014 Finanstilsynets tilladelse som betalingsinstitut til at gennemføre betalingstransaktioner (FT nr. 22012) Dette medfører blandt andre fordele bedre sikkerhed af dine indeståender på konti i Flex Funding.

Bag Flex Funding står et stærkt team med mangeårig erfaring fra førende europæiske banker.

Flex Fundings teams er placeret i Charlottenlund i Danmark, Warszawa og Lublin i Polen.

Presse

 

Flex Funding fortsætter sine normale aktiviteter

Som opfølgning på Flex Fundings pressemeddelelse den 7. januar 2025 og Finanstilsynets påbud den 14. januar 2025 om at reetablere kapitalgrundlaget i virksomheden senest den 3. februar 2025 kan det oplyses, at Flex Funding har i dag har fået reetableret sit kapitalgrundlag, så det igen lever op til kapitalkravet efter lov om betalinger. Således opfylder Flex Funding Finanstilsynets påbud den 8. januar 2025 om reetablering af kapitalgrundlaget inden for den angivne frist dato og virksomheden fortsætter sine normale aktiviteter.

Sandsynlige tab på låneandele og fortsat opfyldelse af lovgivningens kapitalkrav

Ledelsen i Flex Funding A/S (CVR-nr. 25619978) har besluttet at gennemføre en forebyggende rekonstruktion med henblik på at reetablere selskabets kapitalgrundlag på grund af opstået sandsynlige, men endnu ikke konstaterede yderligere tab på udlån gennem det helejede datterselskab Flex Funding EIF ApS (CVR-nr. 43398571) til et antal ejermæssigt nærtstående selskaber. Det vedrører oprindeligt 6 formidlede lån for i alt DKK 60 mio. med 70% tabsgaranti fra Den Europæiske Investeringsbank via......

Finans: Tyggegummi-familie køber sig ind i låneplatform

“Efter et 2016, der bød på markante it-udfordringer, har der været brug for kapital til både vækst og drift for crowfundingplatformen Flex Funding, der formidler udlån mellem private og virksomheder uden om banken…

 

Berlingske Business: Få et højere afkast af dine penge

Med de rekordlave renter på opsparing og obligationer er der opstået et stort behov for at søge alternative placeringsmuligheder uden at investere i aktier. Da finanskrisen har gjort det både dyrere og sværere for bankerne at låne penge ud, giver det mulighed for at låne direkte til kreditværdige virksomheder. Dette har mange tusinde investorer allerede opdaget.