Invester i succesrig dansk IT-virksomhed i kraftig vækst

Nu kan du investere i en dansk it-virksomhed med imponerende vækst. Agera, som er stiftet af bl.a. serieiværksætteren Martin Thorborg, stiller en webbaseret platform til rådighed, hvor privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder nemt kan finde den mest egnede revisor, bogholder eller advokat. Agera har hvert år siden første leveår leveret et positivt resultat. Cash flowet har ligeledes overvejende været positivt og har sikret selskabet en god likviditetsreserve. Dog ønsker Agera at vækste hurtigere, hvorfor selskabet søger ekstra likviditet til ekspansionen. Det forventes, at etableringen i et land likviditetsmæssigt kræver 1 mio. kr., men at der skabes likviditetsmæssigt overskud allerede i det første år efter etableringen.

Bliver betalt tilbage på kun 3 år

Lånet, som er på 1.500.000 kr., bliver tilbagebetalt over kun 3 år. Lånet er uden sikkerhed. Vi forventer en rente på 7,94% p.a. på lånet (svarende til 6,94% p.a. efter provision til Flex Funding). Dette er meget attraktivt sammenlignet med alternative investeringer. Agera er ved at tage skridtet fra en iværksættervirksomhed til et seriøst, internationalt brand med en professionel organisation. De er flyttet i nye lokaler på 1.700 kvm og har ansat kompetente og erfarne mellemledere til at ekspandere hurtigere. Agera er etableret i Skandinavien og er ved at blive etableret på det hollandske og spanske marked, som forventes at generere størstedelen af den fremtidige omsætningsvækst.

Agera har foretaget grundige markedsundersøgelser og markederne vurderes modne til etablering. Agera genererer et anseeligt overskud og et positivt cash flow. Der er ingen bankgæld eller andre lån (udover 0,2 mio. kr. til stifterne, som ikke indfries i år). På koncernniveau er der omsætningsaktiver for 8,7 mio. kr. Regnskabet for 2014 viste et tilfredsstillende, positivt resultat på 2,2 mio. kr. før skat (1,9 mio. kr. efter skat). Egenkapitalen er efter regnskabets afslutning ÅTD tredoblet til 7,4 mio. kr. grundet positivt resultat og forøgelse af egenkapitalen via en kapitalforhøjelse på 3 mio. kr.

Hermed er selskabets soliditetsgrad er steget fra 39 pct. til 57 pct. Regnskabet, der fra år 2014 er revideret af registreret revisor uden anmærkninger, er aflagt særdeles konservativt. På trods af at det er en IT-virksomhed er stort set samtlige omkostninger straksafskrevet over driften. Selskabets tab på debitorer udgør 1-2% og afskrives løbende.

Forrige
Forrige

Stramme lånevilkår for virksomhederne

Næste
Næste

Crowdlending er vejen til vækst