Nu er der låneandele i PP Møbler på vores markedsplads

Selvom lånet til PP Møbler blev kraftigt overtegnet kan du nu handle låneandele i PP Møbler på vores markedsplads

Møbelsnedkere i 3 generationer

PP Møbler er et familieejet dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953 af familien Pedersen. Værkstedet ejes og drives i dag af far og søn – anden og tredje generation af snedkermestre i familien. Motivationen har altid været og er stadig en fælles kærlighed til træ og en stædig tro på, at teknik, opfindsomhed og håndværk er det bedste udgangspunkt for at skabe uforgængelig kvalitet og en fortsat efterspørgsel efter dansk design. Også uden for landets grænser. Håndværkerne hos PP Møbler er innovative og grundige og udforsker til stadighed håndværket og udvikler nye og mere præcise måder at forfine produktionsprocessen – altid med en kompromisløs respekt for materialet.

Design, funktion og bæredygtighed

Hovedparten af det træ, PP Møbler bruger i produktionen, kommer fra bæredygtige skove i Danmark og Tyskland. Glæden ved at arbejde med træ som en organisk helhed gør miljøhensyn til en naturlig del af PP Møblers etiske grundlag. PP Møblers mål er at skabe smukke og funktionelle møbler, der tåler dagligt brug igennem flere generationer. I virksomhedens produkter indgår rettigheder og produktion af møbler, designet af den verdensberømte designer Hans J. Wegner. Wegner er først og fremmest kendt for sine stole, som f.eks. Påfuglestolen fra 1947, den Runde Stol fra 1949, som blev verdensberømt da den blev brugt i en TV-debat i 1960 i USA mellem Kennedy og Nixon. Også Bamsestolen fra 1951 ligger nr. 1 over gode designinvesteringer.

PP Møbler udvider kapaciteten med 40%

Al produktion, fra klargøring af træ til det endelige produkt, udføres i Danmark. PPMøbler har en velkonsolideret position på det eksklusive møbelmarked og er internationalt kendt. Virksomheden har de senere år oplevet en fortsat stigende omsætning og har nu nået den maksimale produktionskapacitet i den 2500 kvm. store bygning i Allerød. Produktionskapaciteten svarer til en omsætning på kr. 35 mio. Virksomheden er i gang med at udvide produktionsbygningen med yderligere 470 kvm. Med arealudvidelsen udvides kapaciteten med 40%, ligesom produktionsflowet kan optimeres væsentligt. Virksomheden har fået et lån på 500.000 kr. med tre års løbetid til delvis finansiering af byggeriet. Der er stillet sikkerhed med virksomhedspant.

Forrige
Forrige

Crowdlending er vejen til vækst

Næste
Næste

Crowdfunding når milepæl på 1 milliard