Vejle-områdets erhvervsliv brugte finansieringsmuligheden i crowdlending gennem et netværkslån hos Flex Funding

Vejle-Fjord-Broen-TekstOgIllu-LinkedIn-Sponsored-1200x627-copy-004.jpg

Flex Funding hjalp i september Vejle Idrætshøjskole til et attraktivt finansieringsalternativ uden om bankerne til blot 6,45% i årlig rente. Det vakte stor opsigt i aktive lokale kredse af erhvervsliv og selvejende organisationer i Vejle-området. Lånet blev gennemført som et netværkslån gennem Flex Fundings online markedsplads.

Bagger-Sørensen investerer

Siden har den kendte Vejle-familie Bagger-Sørensen valgt at tage aktiv interesse i denne nye finansieringsmulighed. Den 21. december 2017 blev det offentliggjort, at Bagger Sørensen & Co er gået sammen med andre investorer og skudt et tocifret millionbeløb i specialistvirksomheden Flex Funding.

”Bagger-Sørensen familien har siden 1915 startet og drevet adskillige succesrige virksomheder og aktiviteter, så vi kender naturligvis behovet for at kunne skaffe finansiering. Derfor er det helt naturligt for os at medvirke til at understøtte de små virksomheder og dermed samfundet ved at investere i et koncept som Flex Fundings”

siger Direktør i Bagger-Sørensen & Co Hans-Henrik Eriksen

Flex Funding hjælper virksomheder og organisationer med lån på konkurrencedygtige vilkår. Det sker ved, at lånesum og vilkår aftales med låntager på baggrund af en effektiv kreditvurdering. Herefter sættes lånet til salg på Flex Fundings markedsplads. Her kan såvel private som professionelle investere det beløb, de ønsker. Når lånet er fuldt finansieret, udfærdiges den endelige låneaftale og pengene udbetales til låntager.

Et lån til Vejle Idrætshøjskole finansieret på 3 dage

I september fik Vejle Idrætshøjskole finansieret deres nye udendørs svømme- og aktivitetsområde. Skolen har hvert år rigtig mange kursister og besøgende, som kommer for at få glæde af skolens faglighed og faciliteter. Faciliteterne ville man udvide med det enestående udendørs aktivitets- og oplevelsesområde ved navn Outdoor AquaScape.

Flex Funding partner Gudmund Thorarinsson etablerede kontaktenKreditvurderingen blev foretaget, herefter blev der givet varsel på 48 timer til investorer. I de 48 timer kunne interesserede studere lånesagen, herefter blev der åbnet for bud og lånet blev finansieret på kun 3 dage.

Interesseret i at låne?

Flex Funding har formidlet lån til over 100 virksomheder, foreninger, selvejende institutioner til næsten 100 forskellige formål. Lånene hos Flex Funding fungerer på erhvervslignende vilkår, dog ikke til privatpersoner. Kunne et effektivt formidlet lån på konkurrencedygtige vilkår være interessant?

Interesseret i at investere i lån til gode renter?

Investorerne på Flex Fundings platform har altså investeret en halv million i døgnet på dette lån. Platformen er åben for både private og professionelle investorer.

Forrige
Forrige

Rengøringsvirksomhed ventede ikke ved bankens lukkede dør: i dag omsætter de for over 2 mio.

Næste
Næste

Høje udlånsrenter skader dansk vækst