Social sport finansierer igen nye baner gennem fællesskabet

Hvad gør man, når konceptet for forretningen allerede er bevist, kunderne står i kø og bankerne ikke vil finansiere væksten? Heylo Padel lagde vejen forbi crowdlending, da de åbnede deres padelbaner i Hørsholm, og nu finansierer de padelbaner på toppen af Fisketorvet i en ny crowdlending-runde på platformen Flex Funding. 

Du har sikkert hørt om padel. Det er verdens hurtigst voksende sport, og i Danmark er det ingen undtagelse. Padel er en sportsgren, der blander elementer fra tennis og squash og har sine helt egne regler. Det er en social sport, der har vundet mange danskeres hjerte. Michael M. Nørskov, CEO i Heylo Padel, etablerede i første omgang baner i Ørestad ovenpå Fields’ parkeringskælder, og visionen var klar fra starten: “Jeg ville skabe et rum for padelspillerne, hvor de kan være sammen i et fællesskab i og uden for banerne”. Væksten hos Heylo Padel har været så stor, at de har oprettet ventelister for nye medlemmer, så der stadig er plads til de eksisterende medlemmer.

Med den eksponentielle vækst så teamet bag Heylo Padel sig om efter finansiering til at åbne endnu en bane, denne gang i Hørsholm ved DTU Science Park. Men selvom Heylo Padel kastede flere bolde op i luften til en række forskellige banker, var der ikke nogen af dem, der returnerede dem. Da padelsporten stadig er ret ny i Danmark, er der af gode grunde ikke mange års regnskaber til at fremvise en stabil forretning. Men hos Heylo Padel har de så travlt i forretningen, at de ikke kan vente på en revanche med bankerne, fortæller CFO Nicolai Bech. 

Efter en succesrig crowdlending-runde rejste Heylo Padel kapital til deres baner i Hørsholm, og nu udvider de endnu en gang med baner på taget af Fisketorvet finansieret gennem crowdlending. Og netop crowdlending giver rigtig god mening på mere end en måde. Padel er en social sport, hvor man spiller 4 personer på en bane, og hos Heylo Padel arbejder man aktivt med at skabe en følelse af community blandt medlemmerne i og udenfor banen. Derfor virker det også naturligt for Nicolai, at fremskaffelsen af kapital til væksten hos Heylo Padel-konceptet foregår gennem crowdlending, hvor det er fællesskabet, der finansierer udvidelsen. 

Crowdlending er en investeringsmetode, hvor private investorer kan udlåne penge til virksomheder, og tjene på afkastet. Crowdlending er et alternativ til erhvervslånet i banken, og for Heylo Padel betød det helt konkret, at de fik adgang til finansiering af endnu en lokation. Det er essentielt for væksten i Danmark og lokalsamfundene, at små virksomheder kan opnå finansiering, og Nicolai ser helt enkelt på betydningen af finansieringen for Heylo Padel gennem crowdlending: 

Det er gratis og gebyrfrit at oprette en investeringskonto hos Flex Funding her, og man kan investere helt ned til 200 kr. i erhvervslån på platformen. Virksomheder kan ansøge gratis om et attraktivt erhvervslån til fast rente i hele lånets løbetid her.

Forrige
Forrige

Charlotte Bircow benytter crowdlending til finansiering af virksomhed i vækst

Næste
Næste

Danmarks første crowdlending lån med tabsgaranti fra EIF blev en succes!