Læring til hjernen og næring til maven

En onsdag midt i marts satte vi os for at blive opdateret på AML (Anti Money Laundering), GDPR og kundeservice. Et næsten fuldtalligt team (dem der ikke kunne være fysisk til stede fulgte med på videokald) var mødt op i Kødbyen, hvor vi samlede os omkring samtaler og foredrag med spændende og vidende personer indenfor deres felt.

Hos Flex Funding sætter vi gennemsigtighed og kvalitet i vores arbejde højt. Der er en god grund til at alle danske virksomheder i finansbranchen er reguleret, da vi har et stort ansvar for at passe godt på vores kunders penge. Det gælder både i forhold til vores låntagere og långivere. Vi holder os løbende opdateret på best practices og følger med udviklingen indenfor finansbranchens krav og regler, så vi kan sikre, at vi leverer det bedste og mest sikre produkt til vores kunder.

Vi startede dagen med foredrag om AML og GDPR, der skal være med til at sikre, at vi har en optimeret proces, der håndterer forsøg på hvidvask og opretholder en sikker håndtering af persondata. Med et foredrag om kundeservice kiggede vi nærmere på hvilke tiltag vi kan implementere for at forbedre vores kunders oplevelse både på markedspladsen, og når vores kunder kontakter os direkte. Det er vigtigt for os at vi løbende justerer på disse parametre, da vi ønsker at forblive Danmarks største markedsplads for erhvervslån til små og mellemstore virksomheder. Det sidste foredrag blev afholdt af vores adm. direktør og grundlægger, Henrik Vad, der opdaterede os på crowdlending generelt og Flex Fundings position i markedet.

Efter en eftermiddag fyldt med læring til hjernen blev det tid til næring til maven. Vi begav os til eventkøkkenet Kitchen Collective, et fællesskab og delekøkken for kitcheneurs, hvor Takashi Saito underviste os i sushiens hemmeligheder. Takashi står bag Saito CPH, som er et ambitiøst og bæredygtigt køkken, der kombinerer japanske traditioner og danske råvarer. Hos Flex Funding er vores fokus netop små og mellemstore virksomheder. Derfor er det også spændende at lære mere om den danske mad- og restaurationsbranche, og hvilke tiltag der arbejdes med for at madentreprenører bliver til succesfulde virksomheder. Denne branche er også repræsenteret på vores markedsplads, hvor vi har formidlet erhvervslån til virksomhederne indenfor bageri, restauration og råvarer.

Aftenen sluttede med en konkurrence om hvem der kunne lave den flotteste sushi, og efter en afstemning blev vinderen udvalgt baseret på at han havde fokuseret på at holde det både simpelt og lade råvarerne tale deres eget sprog. Vi tog en masse ny viden med tilbage på kontoret og inspiration til den fortsatte udvikling af Flex Funding.

Forrige
Forrige

Elizabeth investerer i crowdlending

Næste
Næste

Hvad har crowdlending, porcelænsmaleri og rugbrødsmadder til fælles?